Jeugdmuziekfestival

Jeugdmuziekfestival

MET EVALUATIE

Op Zaterdag 17 november 2018 organiseert VLAMO Antwerpen in samenwerking met de Kon. Fan. Sint Willibrordus Merksplas een festival voor jeugdorkesten en jeugdslagwerkgroepen aangesloten bij Vlamo. Maximum 12 orkesten kunnen hieraan deelnemen door zich in te schrijven met bijgevoegd formulier dat per email dient verstuurd te worden naar antwerpen@vlamo.be . De volgorde van inzenden is bepalend voor de deelname.

Het jeugdmuziekfestival zal gehouden worden in G.C. De Marc/kt, Markt 1, 2330 Merksplas en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Het wordt ingedeeld in blokken van telkens drie orkesten. Binnen deze blokken zal de volgorde van optreden per loting gebeuren vóór de aanvang van het blok. We hopen hiermee de jongeren te stimuleren om naar hun collega’s te gaan luisteren.

Elk orkest krijgt 20 minuten speeltijd voor een vrij te kiezen programma. Het is aan het orkest om aan te geven welke nummers zij beoordeeld willen zien door het evaluatieteam welk een positief, opbouwend verslag zal schrijven. Elk deelnemer kiest tevens een thema voor zijn optreden : een instrument uit zijn orkest.

Naast een onkostenvergoeding van 300 euro voor minimum 13 muzikanten per groep of 150 euro voor een groep tot 12 muzikanten, voorziet Vlamo Antwerpen drie waardebonnen voor het aankopen van bladmuziek. Dezen worden uitgereikt aan

  • het beste orkest op muzikaal gebied,
  • het orkest dat het best zijn thema heeft uitgewerkt,
  • het beste beginnersorkest.

Wil U uw orkest inschrijven voor dit jeugdfestival, vul dan onderstaand formulier volledig in en mail het naar antwerpen@vlamo.be . U ontvangt een bevestiging van deelname. De eerste 12 aanmeldingen kunnen gegarandeerd meedoen. Een inschrijvingsgeld van 60,00 euro, hoeft U pas te betalen na bevestiging van deelname.

We hopen Uw vereniging te mogen verwelkomen op 17 november 2018 in Merksplas.

 

VLAMO ANTWERPEN VZW